Cine este bărbatul pentru care Simona Halep l-a lăsat pe Toni Iuruc

0
Simona Halep

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc, la aproximativ un an de când s-a căsătorit cu acesta. Cei doi au hotărât de comun acord să se separe.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică….De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!” a declarat Toni Iuruc pentru fanatik.ro.

Motivul pe care Halep și Iuruc l-ar fi invocat în fața apropiaților este distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera sportivei.

Potrivit diverselor surse media, Simona Halep s-ar fi îndrăgostit de noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou, și acesta ar fi motivul divorțului. “Totul este Mouratoglou acum. Echipa, sută la sută. Tot ce e în jurul meu este despre academia lui și despre el. Am făcut această schimbare pentru că așa am simțit.

Am crezut că o să o termin cu tenisul la 30 de ani dar acum am început ceva nou și drăguț. Totul e complet nou și mă bucur de asta. Am avut încredere în el din prima secundă. Chiar dacă până în aprilie, când am mers la academia lui, nu îl cunoașteam”, declara Simona la începutul lunii august.

Simona Halep s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc pe 15 septembrie 2021. Aveau programată căsătoria religioasă pe 13 noiembrie, la Cazino Sinaia.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.