Împăcarea momentului! Ce spune Andreea Antonescu despre tatăl fetiței sale

0

Despărțirea Andreei Antonescu de jurnalistul sportiv Victor Vrânceanu a uimit lumea showbizului din România. Mai ales că avea loc la doar trei luni de la nașterea fiicei lor.

Ceea ce ar fi și mai surprinzător ar fi ca cei doi să restabilească relația amoroasă, un scenariu pe care cântăreața nu-l respinge. 

„Așa a fost să fie! Exact cum am declarat, a fost o decizie luată de comun acord, dorindu-ne și făcând în continuare amândoi totul pentru ca bebelina să aibă o viață fericită, liniștită”, a declarat Andreea Antonescu pentru Viva.

Pentru că Andreea și Victor s-au separat, copilul ajunge să locuiască la mamă, dar și la tată, anumite perioade.

„Fetița locuiește atât cu mine, cât și cu el și bunica ei, pentru că e normal să petreacă timp cu fiecare dintre părinți. Nu s-a mai adus în discuție, până în prezent, relația noastră”, a mai povestit artista.

Cântăreața a dezvăluit care este cauza despărțirii

„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit și dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur și simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separați decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate și așa, și am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Simplu. Nepotrivire de caracter. Știu, sună clișeisc, dar chiar așa este”, a declarat cântăreața, în cadrul podcastului.

Totuși, în ciuda „nepotrivirii de caracter”, Andreea nu respinge o posibilă împăcare.

„Cu siguranță schimbă mult un cuplu venirea unui copil pe lume și da, nu e ușor de gestionat! Viața m-a învățat ca niciodată să nu mai spun niciodată, așa că tot ce pot afirma e că aceasta este situația prezentă. Știm ce facem în momentul acesta, niciodată cu ce ne poate surprinde următoarea secundă, în bine sau rău”, a spus Andreea Antonescu, conform sursei citate.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.