De ce Adriana Bahmuțeanu a grăbit cununia religioasă cu George Restivan

0

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit, în secret, cu George Restivan. Ceremonia a avut loc în weekend-ul trecut, la Cernăuți, în Ucraina. 

După ce au anulat nunta, cei doi au decis mai primească încă o dată binecuvântarea unui preot. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au mai logodit în biserică în urmă cu câteva luni.

Într-un interviu pentru Wowbiz, vedeta a dezvăluit de ce a grăbit cununia religioasă, mai ales că marea petrecere de nuntă a anulat-o. Fosta jurnalistă și-a dorit neapărat să se cunune religios cu George Restivan pentru că „ne-am dorit să nu trăim în păcat față cu Dumnezeu”, a explicat Adriana Bahmuțeanu.

„A fost foarte bine, a fost cununia religioasă. Petrecerea de nuntă o să o facem când o să reușim să găsim un numitor comun ca să-i adunăm pe toți prietenii la un loc. Deocamdată nu am reușit, dar o să vedem când o să fixăm data exactă. Aici a fost cununia religioasă pentru că noi ne-am dorit să nu trăim în păcat de față cu Dumnezeu. Ne doream să fim cununați la biserică”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu, care a și explicat de ce a ales ca evenimentul să aibă loc departe de București, unde ea locuiește cu partenerul.

„Bunica mea era bucovineană, noi acum suntem în Bucovina și am venit să-i arăt lui George, în comuna Cornul Luncii, de unde era bunica mea, că avem rude, soldați căzuți pe front și primarul le-a făcut monument și sunt numele puse acolo.

Am venit aici pentru că mă leagă foarte multe amintiri, copilăria mea am petrecut-o în zona aceasta și de Bucovina istorică și acesta a fost motivul pentru care am vrut să venim aici pentru că din câte știu, nu se vor mai face slujbe religioase în limba română, în mânăstirile din Bucovina de Nord, Ținutul Herței pentru că nu o să se mai poată”, a mai declarat ea pentru wowbiz.ro.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.