Ilinca Vandici rupe tăcerea după despărţirea de soţul ei. „Ăsta e secretul!”

0

Ilinca Vandici s-a despărțit recent de soțul ei, Andrei Neacşu, iar acum a vorbit și despre schimbările pe care le-a făcut în viața sa. 

Vedeta spune că este o persoană organizată, care face mișcare în fiecare zi, dar are un antrenor personal pentru a se menţine tot timpul în formă. Mănâncă fructe, orez, dar și carne, iar de curând a început să meargă și la masaj.

„Nu e o chestie dezvoltată peste noapte, e multă muncă în spate. E foarte multă disciplină, organizare, eu nu lipsesc de la antrenamente. Fac antrenament cu un antrenor personal, nu pentru că e o fiță, ci pentru că antrenorul respectiv vede cum se transformă corpul tău și știe unde e zona în care trebuie să se lucreze mai mult, mai puțin (…). Am avut la un moment dat un an de zile în care am făcut 7 zile din 7 sport. Rezultatele se văd în timp, nu peste noapte am reușit să ajung la forma la care sunt astăzi. Am foarte mare grijă și la alimentație, mănânc fructe, orez și cărniță”, a dezvăluit Ilinca Vandici pentru WoWbiz.

Vedeta a început să meargă la masaje cu bambus după separarea de soțul ei, iar efectele sunt cât se poate de vizibile.

„Mai nou am început să fac și masaj, pe care îl ador, mi se pare că ăsta e secretul al ultimei perioade din viața mea. În momentul în care am descoperit masajul cu bambus și m-am dus o lună, două, deja acolo se face ce nu face sala. Lucrează și prelucrează alte zone ale corpului care nu pot fi lucrate în sala de sport”.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.