Loredana Groza, actriță într-un serial de televiziune

0

Loredana Groza va juca în comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, de la Antena 1. Artista revine astfel la una dintre pasiunile ei, actoria, şi o întruchipează pe Felicia Soare, o cântăreaţă nonconformistă.

În proiectul de la Antena 1, Loredana o va interpreta pe Felicia Soare, mama Dianei, logodnica lui Victor (Matei Negrescu), o cântăreaţă nonconformistă, care cânta într-un bar înainte de Revoluţie. După ce a pus mâna pe un politician înstărit, a uitat de unde a plecat şi nu s-a sfiit să îşi înşele bărbatul de nenumărate ori, fără scrupule. Deşi a făcut parte din toate matrapazlâcurile soţului, atunci când acesta dă de necaz, alege să pozeze în victimă. Persoană cu un caracter fals, Felicia se dă drept prietena mamei lui Victor, însă în realitate i-a fost amantă soţului acesteia.

„Sunt încântată să fac parte din acest nou proiect şi să mă reîntâlnesc cu o parte din echipa cu care am lucrat la «Inimă de ţigan» sau «Regina». Îmi place să joc, chiar dacă e o diferenţă între a juca un personaj pe scenă, aşa cum fac în musical-ul «Mamma Mia», şi a interpreta un rol pe micul sau marele ecran. Personajul meu din noul serial se numeşte Felicia şi este un personaj controversat. Îmi dă posibilitatea să-l abordez într-o cheie diferită faţă de personajele pe care le-am jucat până acum. E o nouă provocare şi se ştie că îmi plac provocările!”, a declarat Loredana.

De aproape 40 de ani, artista cucereşte generaţie după generaţie cu vocea ei unică şi cântecele sale, peste 600 înregistrate, majoritatea fiind scrise şi produse chiar de ea. Cu peste 20 de milioane de albume înregistrate şi milioane de discuri vândute, a concertat pe toate continentele, în mii de spectacole.

În film şi-a făcut debutul în „A doua cădere a Constantinopolului”, fiind cel mai mare succes de casă în cinemaul românesc. A jucat în filme internaţionale, precum „Modigliani”, alături de Andy Garcia, dar şi româneşti, „Minte-mă frumos” sau „Moştenirea”, şi în seriale TV de succes, precum „Regina”, „Inimă de ţigan” sau „Aniela”.

Loredana Groza a jucat rolul Killer Queen în musical-ul „We will rock you”, pe muzica de la Queen, iar în prezent joacă rolul principal în celebrul music-hall „Mamma Mia”. Odată cu prima comedie romantică românească „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, de la Antena 1, artista se întoarce la una dintre pasiunile sale, actoria.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.