Ilinca Vandici, reacție după zvonurile divorțului. Ce a făcut de fapt soțul ei, Alex Neacșu

0

În ultimele zile au circulat nenumărate zvonuri despre Ilinca Vandici și faptul că aceasta ar fi divorțat de Alex Neacșu. Vedeta a avut și prima reacție pe acest subiect.

Se zvonește în presa mondenă că Ilinca Vandici și Alex Neacșu și-ar fi spus adio. Acesta și-ar fi făcut deja bagajele și ar fi plecat din căminul conjugal.Mai mult, Andrei Neacșu este acuzat că ar face deja avansuri altor domnișoare pe internet. Depărțirea dintre cei doi ar fi avut loc în urmă cu o lună.

Ilinca Vandici încearcă să dezmintă zvonurile apărute în presă. Vedeta a postat pe Instagram un clip video care ar demonstra că cei doi formează încă un cuplu și, mai mult, au o familie fericită. 

O parte din zvonuri porniseră tocmai de la faptul că, de mai multă vreme, aceasta nu mai postase fotografii sau clipuri alături de soțul ei. Fanii ajunseseră să o întrebe constant pe vedetă de ce nu este însoțită de soțul ei la evenimentele mondene la care participă.

Clipul postat de Ilinca Vandici, care încearcă să contrazică zvonurile legate de divorț, îi arată pe cei trei, care par o familie cât se poate de fericită. Prezentatoarea a filmat momentele în care se distrează alături de Andrei Neacșu și fiul lor. Micuțul se află într-un cărucior, iar tatăl lui îl plimbă prin curte.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.