Iată ce trebuie să știi despre riscurile extensiilor de gene

0
extensii

Nu există nicio îndoială că genele sunt un element de bază în lumea frumuseții. Și odată ce am descoperit că nu trebuie să aplicăm falsuri în fiecare zi, ci că putem de fapt să dormim cu extensii cu aspect natural, jocul a fost schimbat pentru totdeauna.

Cercetările de piață realizate de Technavio arată că industria extensiilor de gene este de așteptat să crească cu o valoare de aproape 500 de milioane de dolari între 2021 și 2026. Poate că această îmbunătățire în tendințe este faptul că are o gamă diversă de stiluri pentru a se potrivi fiecărei nevoi și estetici.

Există diferite lungimi de bucle, tipuri de bucle și opțiuni de volum care îi fac pe toți, de la naturaliști la maximaliști, să dorească tratamentul de înfrumusețare. În plus, extensiile de gene pot fi de fapt destul de eficiente în timp. Experții în gene de la Xtreme Lashes spun că este nevoie de aproximativ două ore pentru a aplica extensiile, care apoi durează în medie două până la patru săptămâni.

Cu toate acestea, ca și în cazul oricărui tratament de sănătate sau de frumusețe, există anumite riscuri la care trebuie să țineți cont atunci când explorați lumea extensiilor de gene. Deci, dacă vă gândiți la extensii pentru a crește factorul de glam al genelor, iată ce trebuie să știți.

Prezența acarienilor pe gene

O bună igienă a genelor este imperativă atunci când aplicații extensii, mai ales dacă vizitați frecvent saloanele de gene. Cu un obiect străin adăugat pe o zonă atât de sensibilă, un tehnician bun pentru gene va încuraja întotdeauna curățarea frecventă cu un spoolie. Și eșecul în a vă curăța genele poate avea niște repercusiuni înfiorătoare.

Tehnicii genelor descoperă că oamenii obișnuiți care nu reușesc să își îngrijească genele revin la salon cu acumulare extremă de acarieni. Potrivit WebMD, acarienii genelor sunt insecte microscopice, cu opt picioare, care se hrănesc cu pielea moartă și uleiul corporal. Oricât de terifiant ar suna, sunt de fapt inofensive. Extensiile de gene nu provoacă acarieni, dar igiena precară da.

Atenție la alergiile la lipici

Dacă ai grijă de genele tale și practici o igienă bună, dar totuși simți mâncărime și roșeață, ai putea avea o reacție alergică. Deși destul de neobișnuit, este posibil să fii alergică la lipiciul sau agentul de lipit folosit pentru extensiile de gene. Cel mai adesea oamenii sunt alergici la ingredientul de bază, numit cianoacrilat, care este folosit în aproape toate lipiciurile pentru gene. Conform unui studiu din 2019 publicat în Medical Hypothesis, Discovery & Innovation in Ophthalmology, cea mai frecventă complicație asociată cu extensiile de gene este blefarita alergică, care poate provoca simptome precum roșeață, mâncărime, descuamare a pielii și sensibilitate la lumină.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.