Horia Brenciu revine în televiziune. Unde îl vom putea vedea

0
Horia Brenciu

Horia Brenciu revine în forță, după o lungă o perioadă în care nu a mai avut niciun contract cu vreun post de televiziune.

Acesta a filmat deja pentru revelion. De asemenea el va filma pentru mai multe emisiuni de la PRO TV.

„A avut luni și marți filmări de dimineața până noaptea la ProRevelionul de la Pro TV. Acum e liber de contract, poate merge unde vrea. Acum e la Timișoara la un eveniment, apoi are iar filmări, tot la Pro TV”, a mărturisit pentru playtech.ro un apropiat al artistului.

Concert aniversar la Sala Palatului

Horia Brenciu a împlinit în această vară o jumătate de veac și va marca acest eveniment, precum și altele două, tot aniversare, printr-un nou spectacol la Sala Palatului, ce va avea loc la finele lunii noiembrie.

Celebrul Horia Brenciu va susține anul acesta un concert aniversar pe data de 26 noiembrie, pentru a celebra cei 10 de ani de concerte la Sala Palatului din București și 20 de ani de la înființarea HB Orchestra, anunță iabilet.ro.

Vor fi cel puțin 2 ore de muzică, dans, zâmbete, invitați speciali și multe surprize de la cel mai efervescent artist român. Horia Brenciu a pus în vânzare biletele încă de pe 27 august, fix în ziua în care a împlinit 50 de ani.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.