Gina Pistol revine pe sticlă. Ce se întâmplă cu Irina Fodor

0
Gina Pistol
După o perioadă lungă în care a stat departe de luminile reflectoarelor, Gina Pistol a anunțat că revine pe micile în ecrane. Iubita lui Smiley a transmis că va prezenta din nou emisiunea culinară care i-a adus succesul.

Potrivit libertatea.ro, de această dată, iubita lui Smiley nu va prezenta singură show-ul de gătit, ci o va avea alături și pe Irina Fodor, care a înlocuit-o în tot acest timp, cât a absentat de pe micile ecrane.

„Am revenit pe platouri. La început, eram toți nerăbdători să vedem reacția publicului – și iată că am ajuns la sezonul 10, ceea ce înseamnă că show-ul are un real succes.

Cătălin Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare, Sorin Bontea este un om extraordinar, iar Florin Dumitrescu, la fel – și de când am devenit mamă, s-a închegat și mai bine prietenia cu familia lui.

Cătălin, Sorin și Florin sunt extrem de implicați în ceea ce se întâmplă – tensiunea se simte din plin în platou. Tot ceea ce vedeți e pe bune! Dincolo de asta, pot spune că toți am crescut frumos odată cu acest proiect.”, a declarat Gina Pistol.

Revenirea sa spectaculoasă poate fi văzută în ediția de luni, 26 septembrie, a show-ului culinar. Sezonul 10 al celebrei întreceri gastronomice are astfel o formulă unică de prezentare: este prima dată când show-ul are două prezentatoare, Irina Fodor preluând acest rol la debutul noului sezon, atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.