Gestul făcut de Traian Spak, după ce a aflat că Andreea Antonescu e însărcinată

0
Andreea Antonescu

Andreea Antonescu divorțează, în sfârșit! Traian Spak vine în România să semneze actele, după ce a aflat că e însărcinată cu noul iubit.

Cântăreața și-a luat fanii prin surprindere după ce a anunțat că este însărcinată în patru luni. În curând, Andreea va fi o femeie liberă, deoarece se va despărți și în acte de soțul ei, Traian Spark.

Andreea Antonescu și Traian Spak divorțează

Cei doi au ajuns la o înțelegere, iar omul de afaceri a fost de acord să se despartă și în acte de cântăreață.

De aproape un an, artista trăiește o poveste de iubire alături de jurnalistul Victor Vrânceanu, iar acum se pregătesc să devină părinți. Cântăreața mai are o fiică din căsnicia cu afaceristul Traian Spak. Deși s-au despărțit în urmă cu câțiva ani, cei doi nu erau divorțați.

Potrivit Click! după ce a aflat că Andreea este gravidă, Traian Spak a decis să vină în România pentru a divorța de mama fiicei sale. După ce vor divorța, bebelușul va putea să poarte numele tatălui.

„Traian vine luna viitoare în România. El nu a fost de foarte mulți ani, dar vine pentru Andreea și Victor, tocmai pentru ca ei să poată creștina copilul cum trebuie și ca micuțul să aibă numele tatălui. Luna viitoare divorțează la notar, nu există altă variantă.

Copilul nu va purta numele lui Traian, nu este o situație pe care să o dorească cineva, așa că se va pronunța divorțul, toată lumea e fericită. Traian și Andreea oricum nu mai sunt împreună de patru ani, ei au păstrat o relație bună pentru Sienna, dar și din respect pentru ei, că au fost, totuși, căsătoriți atâția ani.”, au declarat surse din anturajul celor doi.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.