Cât cheltuiește solistul de la Carla’s Dreams într-un an pentru machiaj

0
Carla’s Dreams

Solistul de la Carla’s Dreams și-a dorit să aibă o viață personală departe de ochii curioșilor, astfel că a decis ca în momentul în care apare în public să fie machiat pe toată fața pentru ca nimeni să nu-l recunoască. La fel procedează și colegii săi de trupă instrumentiști.

Suma uriașă pe care o cheltuiește pe machiaj

Fiindcă aparițiile sale publice, videoclipurile și concertele sunt foarte dese, la fel de des se și machiază.

Carla’s Dreams, așa cum îi spun toți fanii, a dezvăluit recent, în podcastul lui Mihai Morar, cât cheltuie pentru make-ul său și al colegilor de trupă într-un an.

„Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro”, a declarat artistul.

Obiceiul pe care îl are în studio

Cântărețul a mai dezvăluit un obicei pe care îl are în studio, înainte să-i pună pe ceilalți membri ai trupei să asculte o piesă abia compusă.

„Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri. Atunci când ne apucăm să scriem și eu mă gândesc și dăm play la piesă, înainte de mix, în studio, toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva. Și, dacă ne place atunci, se materializează. Numai de oameni nu m-am eliberat încă, pentru că am un minim de recunoștință, care mă face bolnăvicios și multă lume îmi face observație în sensul ăsta. Vorbesc de public”, a mai spus el.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.