Gestul făcut de Cătălin Dobrescu după ce Oana Radu a anunțat că s-au despărțit

0

Cătălin Dobrescu a atras atenția cu decizia luată ieri, după ce Oana Radu a anunțat public, pe Instagram, că s-au despărțit.

„Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”, a transmis Oana Radu în mediul online.

După anunțul făcut de cântăreață, Cătălin Dobrescu a păstrat tăcerea, nu a vorbit deloc despre separare, însă a surprins cu gestul său. Bărbatul a șters toate fotografiile pe care le avea cu soția sa, dar și videoclipurile de pe contul lui de TikTok și pare că vrea să se axeze doar pe carieră în perioada următoare, scrie wowbiz.ro.

Decizia lui vine la doar câteva zile după ce acesta a postat pe contul său de TikTok un videoclip în care aparea Oana Radu și nu s-a ferit nici să-i arate public iubirea pe care i-o poartă. „Prea mult o iubesc pe femeia asta. Chiar dacă de multe ori nu arăt, prea mult te iubesc!”, a transmis atunci Cătălin Dobrescu.

Când s-a aflat despre posibila despărțire, soțul Oanei a fost contactat de jurnaliști pentru a lămuri aceste speculații, însă el nu a negat atunci despărțirea, dar nici nu a confirmat că nu mai formează un cuplu cu artista. Cătălin a preferat să fie discret cu viața sa personală.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.