Geanina din „Las Fierbinţi” s-a măritat cu iubitul austriac. Anca Dumitra, apariție îndrăzneață la starea civilă

0
Anca Dumitra

Anca Dumitra s-a căsătorit cu iubitul austriac, duminică, 18 decembrie. Actriţa, binecunoscută pentru rolul Geaninei din serialul „Las Fierbinți”, a spus un DA hotărât în faţa ofiţerului de stare civilă.

Vedeta a avut o apariţie de senzaţie în ziua cea mare. Soţul ei, afaceristul de origine austriacă Manfred Spendier, a fost vrăjit de partenera sa. Actriţa a ales o culoare mai îndrăzneaţă pentru ziua cea mare. Rochia de un roşu aprins, lungă până în pământ şi cu o crăpătură pe picior i-a pus în valoare silueta fără cusur.

Anca Dumitra a purtat un ruj roșu asortat rochiei și sandale de culoare bej. Soţul ei a purtat un costum negru elegant.

Surse din anturajul actriței Anca Dumitru au declarat pentru VIVA! cine este și cu ce se ocupă iubitul ei.

„Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor. Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură.

umitra

Sunt împreună ce ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitul ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat”, au povestit persoane din anturajul celor doi pentru revista Viva.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.