Gabriela Prisăcariu a ajuns pe perfuzii. Ce probleme are soția lui Dani Oțil

0
Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a ajuns pe perfuzii. Recent, blondina le-a povestit fanilor că în ultima vreme nu se simte foarte bine, este extrem de obosită nu reuşeşte să-şi revină.

Văzând că starea persistă de mai multe zile, a decis să meargă la medic, pentru a face câteva investigaţii.

Soţia lui Dani Oţil s-a filmat cu o perfuzie la mână și a explicat că are imunitatea scăzută, motiv din cauza căruia, din păcate, simte foarte multă oboseală. Astfel, Gabrielei Prisăcariu i s-a administrat un cocktail de vitamine. Din fericire, acest tratament a ajutat-o să se simtă mai bine și să-și mai revină.

„Nu știu dacă este ceva în aer sau este doar de la mine, dar eu mă simt extrem de obosită și nu pot să îmi revin.(…) Trebuie să văd ce se petrece în corpul meu și să rezolv acest aspect. Vreau doar să nu mă mai simt obosită.(…) Concluzia este că arăt mai bine la exterior decât la interior. Mi-a dat domul doctor aici de toate. (…) Nu vreți să știți ce mi-a zis…”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe Instagram.

gabriela

De când a venit pe lume băieţelul lor, se consideră doi oameni împliniţi, care se implică în aceeaşi măsură în creşterea micuţului. Recent, blondina a ieşit într-o seară în club, iar prezentatorul a rămas acasă, să stea cu Tiago.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.