Formaţia Guns N’ Roses va concerta la București în formația clasică

0
Guns N’ Roses

Formația GUNS N’ ROSES va concerta la București pe 16 iulie 2023, pentru prima oară în formula clasică, consacrată. Evenimentul, organizat de Emagic, va avea loc la Arena Națională și îi va aduce pe aceeași scenă pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan.

Biletele vor fi disponibile în presale începând de miercuri, 22 februarie, ora 10:00, pe Entertix.ro. Vânzarea pentru publicul larg începe vineri, 24 februarie, ora 10:00.

Axl Rose, Slash și Duff McKagan și-au surprins fanii când s-au reunit pentru un turneu mondial, concertând pentru prima oară în această formulă de la turneul Use Your Illusion Tour (1993).

Turneul a cuprins 175 de concerte, pe toate continentele, timp de peste trei ani, devenind cel mai lung turneu al trupei și a intrat în clasamentul Billboard Live Music Awards în topul celor mai profitabile turnee muzicale din istorie. Etapa europeană a turneului a fost întreruptă în 2020 din pricina pandemiei și reluată în 2022, în 13 orașe, începând cu Lisabona (4 iulie 2022) și încheindu-se cu show-ul de la Milano (10 iulie 2022).

Guns N’ Roses revin cu un turneu mondial amplu în 2023, produs de Live Nation, pe scenele stadioanelor, arenelor și festivalurilor din lume, pe toată durata verii și în toamna. Componența trupei pentru turneul 2023: Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese.

Guns N’ Roses este una dintre cele mai populare trupe de rock din lume, bucurându-se de un succes uriaș la mai bine de 35 de ani de la înființare. De-a lungul carierei, trupa a lansat 6 albume de studio și au cucerit fanii din întreagă lume, primind numeroase premii.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.