Florin Dumitrescu, anunţ neaşteptat după 10 ani de căsnicie cu Cristina

0

Florin Dumitrescu a sărbătorit, luni, 8 mai, zece ani de la cununia civilă cu soția sa Cristina. Juratul de la „Chefi la cuţite” a distribuit pe Facebook și Instagram mai multe fotografii de la evenimentul de acum un deceniu.

„10 ani! Au trecut 10 ani de la cununia civilă! Nu știu ce părere are Cristina Dumitrescu, dar eu cred că cea mai bună decizie din viață noastră a fost să facem pasul asta. Și totuși, când au trecut acești 10 ani, Zeldo? Să îți fie cu fericire și noroc, iubire și sănătate, doamna Dumitrescu! La mulți ani nouă ? Me love you hard! #10ani #noi2 #lamultiani”, a scris Florin Dumitrescu.

Cei doi susţin că sunt mai fericiți ca niciodată, deşi mulți nu credeau în relația lor. „Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună. Mai toţi dintre ei s-au despărţit de ceva timp şi noi tot împreună şi după 10 ani parcă şi mai fericiţi! Sănătate să aveţi! Te iubesc, Sima!”, declara acum ceva timp Florin Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu se mândrește cu familia lui. Chiar dacă el este foarte cunoscut și apare des la televizor, nu același lucru se poate spune și despre soția sa.

Chef Florin Dumitrescu trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de soția sa, Cristina. Împreună, cei doi au două fetițe extrem de frumoase pe care le iubesc ca pe ochii din cap.

Este atât de mândru de soția sa, încât chef Florin Dumitrescu nu pierde nicio ocazie de a vorbit cu dragoste despre partenera sa de viață. Aceștia s-au căsătorit în 2014.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.