Flick și soția sa vor deveni părinți! Prima imagine cu burtica Denisei

0
Flick

Flick și soția sa, Denisa Filcea, vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi au făcut marele anunț printr-un video emoționant postat pe rețelele de socializare.

„Undeva, în deșerturi, departe E doar fericirea și noi. Mai frumos de atât nu se poate: În curând nu mai suntem doar doi❤️”, este mesajul acestora.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Flick_DomnulRima (@flick_domnulrima)

Denisa Filcea nu a vrut să împărtășească de la bun început cu toată lumea vestea că este însărcinată, astfel că a așteptat să simtă când este momentul să facă asta. Pe canalul său de YouTube, soția lui Flick a făcut primele declarații despre sarcină.

„Urmează să devenim părinți. Adevărul este că nu am ținut nicio secundă ascuns adevărul că sunt însărcinată, dar pur și simplu nu am simțit nevoia să împărtășesc cu altcineva acest lucru intim și minunat care ni se întâmplă. Până astăzi nu a știut nimeni. A deveni părinți este un pas foarte important pentru mine și soțul meu. Suntem foarte conștienți de faptul că acest lucru este special și unic pentru noi. Nu ne face pe noi speciali în fața nimănui. Sute de copii se nasc în fiecare minut. Nu sunt de acord cu persoanele care spun că devii cu adevărat femeie doar după ce devii mamă. Din contră, mi se pare extrem de limitat să afirmi așa ceva. Eu respect, susțin și empatizez cu fiecare femeie în parte, indiferent de vârstă, care până în momentul de față sau multe nu vor avea niciodată copii. Sunt foarte recunoscătoare pentru această binecuvântare din viața noastră și cea mai mare realizare din cuplul nostru. Noi facem lucrurile doar pentru noi”, a spus Denisa.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.