Bella Hadid lasă podiumul pentru micul ecran. Ce rol a obținut topmodelul

0
bella hadid

Bella Hadid, în vârstă de 25 de ani, a obținut primul ei rol într-un serial. Modelul a împărtășit vestea fanilor săi vineri, 1 aprilie, pe contul ei de Instagram.

Unul dintre cele mai influente modele ale generației sale, este pe cale să facă primii pași pe micul ecran. După cum a raportat site-ul Variety, joi 31 martie, supermodelul a obținut un rol în sezonul 3 al serialului Ramy, disponibil pe Hulu, ale cărui filmări au început deja în Statele Unite.

„Cea mai bună distribuție, cea mai bună echipă, cel mai bun serial. Onorată și entuziasmată. Dacă nu ați vizionat primele două sezoane… faceți-o. Acum”, a scris ea în descierea unei capturi de ecran a unui articol despre ea. Dacă știm deja liniile principale ale acestei a treia părți, Bella Hadid, în schimb, a rămas destul de discretă cu privire la rolul pe care îl va juca. Știm doar că viitorul ei personaj va fi recurent.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bella 🦋 (@bellahadid)

Co-creat de comediantul Ramy Youssef, care joacă rolul protagonistului, seria Ramy prezintă portretul unui tânăr americano-egiptean din New Jersey, navigând între tradiția religioasă și un stil de viață consumerist. În distribuție, îi găsim pe Mahershala Ali din Green Book: On the roads of the South, precum și pe Hiam Abbass din seria Succession.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.