Fiul lui Ștefan Bănică jr și-a deschis prima afacere la vârsta de 20 de ani

0
Ștefan Bănică jr

Ștefan Bănică jr are toate motivele să fie mândru de fiul lui cel mare, Radu, care la doar 20 de ani are deja propria afacere. Realizarea tânărului este cu atât mai mare, pentru că a deschis business-ul din banii săi.

Este vorba despre o cafenenea, aflată chiar în centrul Bucureștiului. Cafeneaua a fost inaugurată în weekend, iar la eveniment a fost prezentă și sora lui vitregă, Violeta.

Tânărăul a pus câteva fotografii cu locația și cafeneaua cochetă, dar și cu produsele cu care e gata să își întâmpine clienții.

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele sau împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și de ce nu, un pahar de prosseco”, a scris Radu Ștefan Bănica pe pagina lui de Instagram.

Cu o pereche de adidași scumpi și un trening la modă băiatul lui Ștefan Bănică Jr. a venit la cafenea pentru a își întâmpina clienții din postura de patron.

Radu Ștefan a câștigat primii bani ca actor, urcând pe scena teatrului. El a participat și la „Te cunosc de undeva!”, unde a făcut senzație în fața publicului și a juriului.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.