Cum să stratifici hainele iarna ca să nu pari fără formă

0
stratificare

Poate că dacă ființele umane ar avea blănuri de protecție care ne acoperă corpul ca majoritatea creaturilor, a face față frigurilor dure din anotimpurile de iarnă nu ar fi o problemă prea mare. Dar nu avem, ceea ce face necesar să ne bazăm pe alte mijloace pentru a ne încălzi.

Când oamenii nu se mai pot ascunde în casele lor călduroase în timpul toamnei și iernii, se bazează adesea pe haine groase pentru a ține frigul departe atunci când ies afară, și aici intervine stratificarea. Pentru izolație, stratificarea este mai bună decât pur și simplu îmbrăcarea unor haine groase, deoarece stratificarea vă oferă posibilitatea de a îndepărta sau adăuga un strat, în funcție de cât de rece sau caldă poate deveni vremea în cursul unei zile, conform AG Safety And Health.

Cu toate acestea, problema cu stratificarea hainelor este că unii oameni pur și simplu poartă un amestec nejustificat de haine într-o ordine aleatorie de pulovere, jachete și cămăși. Rezultatul final este un cadru voluminos, fără formă, conform TheHealthSite.com . Dar atunci când este făcută corect, stratificarea poate fi unul dintre trucurile pentru a vă flata silueta , mai degrabă decât a vă ascunde formele.

Cheia pentru a rămâne elegant și pentru a-ți menține forma și să-ți fie cald și bine în același timp este să știi cum să îmbraci corect hainele într-o manieră plăcută din punct de vedere estetic, conform InStyle. Aceasta include, de asemenea, cunoștințele despre cum să potrivești țesăturile, stilurile și culorile. La urma urmei, nu este suficient să cunoști doar  tendințele îmbrăcămintei de iarnă, ci trebuie să înțelegi cum să le faci să funcționeze cu adevărat.

Pentru stratul de bază, începe cu haine subțiri și ușoare, deoarece este ușor să stratifici alte haine pe ele, fără a avea senzația rigidă și inconfortabilă de a fi purtat prea multe straturi. Aici te pot ajuta topurile lejere, cămășile și costumele subțiri, conform Cosmopolitan.

Atenție și la dimensiuni. Combinarea unui top supradimensionat sau a unei haine voluminoase cu o pereche de pantaloni la fel de supradimensionați nu va face decât să arate ciudat.

Stratificarea hainelor potrivite în aceeași ținută va face ca toate hainele să se așeze una pe cealaltă într-un mod neobișnuit, conform FIV Magazin. Soluția este să împerechezi haine de proporții diferite între ele. De exemplu, o jachetă mare poate fi asortată cu blugi strâmți. De asemenea, începe cu culori uni clasice pentru primul strat, astfel încât să te poți juca cu nuanțe și modele pentru straturile următoare.

De asemenea, este foarte important să reții că atunci când stratifici hainele, cantitatea optimă este de trei straturi.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.