Fiul lui Adi Mutu, scandal la spital! A fost chemată și Poliția / Ce s-a întâmplat

0
mario mutu

Mario, fiul cel mare al lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu, a fost implicat într-un scandal monstru la spital joi dimineață.

Joi dimineața, în jurul orei 5, Mario împreună cu iubita sa au ajuns la camera de gardă a Spitalului Sfântul Ioan, acolo unde acuza dureri dentare și insista să fie primit de urgență la secția de stomatologie.

Însă, la triaj mai erau niște oameni care aveau probleme mult mai grave decât ale sale, iar tânărul în vârstă de 20 de ani a trebuit să aștepte la rând și abia apoi preluat și dus la triaj. În timp ce aștepta, Mario Mutu a început să facă un scandal uriaș, să înjure pe toată lumea și să afirme că stă „cu toți proștii la coadă”. La scurt timp, a venit și un echipaj de poliție, să calmeze situaţia, potrivit spynews.ro.

Fiul fostului fotbalist a fost luat cu ambulanța, iar împreună cu o mașină de poliție, a fost dus la Spitalul de Stomatologie de pe Calea Plevnei, acolo unde scandalul a continuat. Rămâne de văzut care vor fi consecințele acțiunilor fiului lui Mutu și dacă acesta va fi amendat pentru tulburarea liniștii publice.

Miercuri seară Adrian Mutu a avut un eveniment important în București, mai precis și-a lansat cartea autobiografică, acolo unde antrenorul a ținut să-i povestească tot parcursul său în lumea fotbalului și nu numai.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.