Fabulos! Cât a mers darul pe masă la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

0
Florin Salam

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit, miercuri seară, după 8 ani de relația. Nunta a avut loc într-un cadru de poveste, la Nuba, în Mamaia. Evenimentul a fost unul de lux, deoarece manelistul nu s-a zgârcit deloc la bani.

Invitații s-au distrat până în zori, iar darul a fost pe măsură, deși unii ar considera că suma de bani a fost, de fapt, pentru toate buzunarele.

Printre invitați s-a aflat și Jador. Întrebat cum s-a simţit la petrecere, cântăreţul a răspuns foarte hotărât. Acest lucru se putea citi şi pe chipul său, deoarece zâmbetul larg de pe faţă a făcut cât 1000 de cuvinte. Cât despre darul de nuntă, Jador nu a vrut să dea prea multe detalii.

„Foarte frumos m-am distrat! Cum aş putea eu să vorbesc de bani când eu am fost amărât. Cum aş putea eu să vorbesc vreodată de sume de bani chiar dacă aş fi milionar sau orice aş fi eu nu aş putea să mă dau mare”, a declarat Jador pentru Cancan.

În schimb, prietenul artistului a fost mai sincer în ceea ce priveşte acest subiect. Tânărul a spus fără ocolişuri ce sumă a scos Jador din buzunar: „A dat 2000 mii la masă”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.