Brigitte și Florin Pastramă divorțează după 3 ani de căsnicie

0

Brigitte Sfăt (45 de ani) și Florin Pastramă (44 de ani) divorțează după 3 ani de căsnicie.

Fostul cuplu care s-a cunoscut în cadrul show-ului „Ferma” a decis ca fiecare s-o ia pe drumul său. Cea care a anunțat divorțul a fost Brigitte.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă. O să divorțăm la notar, nu avem de împărțit. M-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a declarat Brigitte Sfăt pentru Click!.

Florin a fost acuzat de mai multe ori de violență domestică. În iulie 2020, afaceristul a fost surprins de camerele de luat vederi apucând-o de ceafă pe Brigitte. A smucit-o, iar ea a căzut la pământ.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun. Îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, declara Brigitte atunci.

„Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație… printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive”, a mai spus.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.