Expoziția „Casa Dragonului” ajunge într-un mall din București

0
casa dragonului

În perioada 10-19 noiembrie, bucureștenii pot vizita expoziția „Casa Dragonului” la Mega Mall București. Fanii serialului „House of Dragon” vor avea ocazia să admire craniul dragonului Balerion, ce va fi expus în cadrul centrului comercial.

Craniul dragonului a mai fost expus la Timișoara și Ploiești, iar după expoziția de la București urmează să ajungă și la Constanța.

Mega Mall îi anunță pe bucureșteni că pregătește o nouă expoziție inedită, realizată în parteneriat cu HBO Max. Astfel, între 10 și 19 noiembrie 2022, fanii serialului „House of the Dragon”, prequel-ul faimosului Game of Thrones, vor putea admira craniul dragonului Balerion.

Vizitatorii centrului comercial vor putea admira și, totodată, vor avea ocazia să se fotografieze alături de craniul dragonului istoric din „House of the Dragon” („Casa Dragonului”), aflat în premieră în Mega Mall București.

Unde va fi expus craniul dragonului Balerion

Craniul dragonului Balerion va fi expus la parter, în fața magazinului Peek&Clopenburg, într-un decor care va avea legătură cu îndrăgitul serial. Acesta are o înălțime de 5,5 metri, iar accesul în cadrul expoziției este gratuit.

Cunoscut sub numele de The Black Dread (Spaima Neagră), Balerion a fost dragonul lui Aegon Cuceritorul în timpul Războiului de Cucerire și cel mai mare dragon Targaryen dintre toți cei care au trăit.

„Fani House Of The Dragon, vi se pregătește ceva spectaculos, inedit și în exclusivitate la Mega Mall București. Între 10-19 noiembrie, veți avea ocazia să admirați și să vă faceți poze cu craniul celebrului dragon Balerion din serialul „Casa Dragonului”, disponibil doar pe HBO și HBO Max”, transmite Mega Mall București într-o postare pe Facebook.

În prezent, „House of the Dragon” este unul dintre cele mai îndrăgite seriale. Acțiunea sa precede povestea celebră din seria „Game of Thrones”. Serialul este bazat pe cartea „Fire & Blood”, scrisă de George R.R. Martin și redă istoria Casei Targaryen, plasată cu 200 de ani înainte de toate evenimentele din „Game of Thrones”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.