Gabriela Prisăcariu a vorbit despre a doua sarcină. Soția lui Dani Oțil, mai hotărâtă ca niciodată

0
Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți în urmă cu un an de zile, iar mulți se întreabă dacă nu cumva, cei doi își doresc și un al doilea copil.

Gabriela Prisăcariu a tot fost întrebată de internauți dacă nu cumva se pregătește să devină mamă din nou, însă iată că vedeta are un răspuns cât se poate de clar în acest caz.

Cei doi soți au decis să plece într-o escapadă, la Istanbul, iar motivele sunt unele cât se poate de clare.

Soția lui Dani Oțil spune că a amândoi au plecat la Istanbul doar pentru a petrece timp de calitate împreună, având în vedere că viața lor s-a cam schimbat de când au devenit părinți.

De asemenea, cei doi au mai decis să plece în vacanță pentru a a se odihni și pentru a mânca, iar un al doilea copil nu este deloc în plan.

“Ce voiam eu să vă zic… N-am venit în Istanbul ca să facem un frățior, am venit să dormim și să mâncăm. Încerc să mă fac înțeleasă. Vreau să dorm și să mănânc.“, a declarat Gabriela Prisăcariu, pe rețelele de socializare.

În timp ce Dani Oțil prefera să nu ofere niciun răspuns atunci, Gabriela Prisăcariu le spunea fanilor săi că viața în trei nu este chiar atât de ușoară.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.