Eva Mendes a recunoscut că își rade fața de ani de zile

0

Actrița Eva Mendez nu se teme să arate imaginea reală a părului nedorit și a recunoscut că își rade fața de ani de zile.

Eva Mendes nu se sperie să vorbească despre faptul că se confruntă cu păr facial. Actrița și-a dezvăluit trucul secret de frumusețe pentru a obține o piele strălucitoare. În două postări separate pe Instagram, Eva a vorbit despre tratamentele de dermaplaning. Este o tehnică elegantă de îngrijire a pielii în care îți razi stratul superior al pielii și părul de pe față.

Vedeta nu ascunde faptul că este păroasă, „Papi-ul meu cubanez este un urs, iar eu sunt mi-ul lui. Sunt o fiară, așa că probabil că trebuie să mă bărbieresc din două în două zile! Părul îmi crește din nou. Îmi voi rade literalmente picioarele la duș.”

Cineva a întrebat-o pe Eva dacă a observat diferențe după tratament, iar ea a răspuns: „Da. Machiajul și crema hidratantă merg mult mai fin.” Mai târziu, vedeta a distribuit o fotografie în care își arată pielea strălucitoare și netedă după procedură.

Vedeta a aflat că există o mulțime de femei care și-au bărbierit fața. Mendez a continuat cu o altă postare în care spunea: „Am primit o mulțime de comentarii la postarea de ieri de la femei care și-au bărbierit fața de ani de zile – ok, cred că „dermaplaning” este cuvântul preferat, dar este ceea ce mie îmi place!”

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.