Eva Longoria dezvăluie sfatul rapid și ieftin pentru a camufla părul alb între două colorări

0

Eva Longoria a dezvăluit produsul pe care îl folosește pentru a-și acoperi rădăcinile albe. Un spray de păr instant „magic” la mai puțin de 10€… fără de care nu mai trăiește!

Frumoasă, încrezătoare, luminoasă… Eva Longoria a atras toate privirile în timpul ultimului show de modă L’Oréal de la Săptămâna Modei de acum câteva săptămâni. O prezență obișnuită a evenimentului de câțiva ani, ambasadorul iconic al mărcii a aprins podiumul, instalat sub Turnul Eiffel, într-o rochie transparentă, cu fante și pene. Tocmai cu această ocazie a acordat un interviu pentru Femme Actuelle, în cadrul căruia și-a dezvăluit toate secretele de frumusețe. De la gestul simplu pe care îl adoptă pentru a avea o piele frumoasă până la secretul ei de a lupta împotriva ridurilor și de a menține pielea tânără, ea a spus totul!

La 48 de ani, cea care joacă rolul Gabriellei Solis în Desperate Housewives pare să sfideze efectele timpului. Energia ei este nemărginită, pielea ei este plinuță, strălucitoare și tânără, dar asta nu este tot. Pe capul ei nu se află niciun fir de păr alb. Cum crezi că reușește vedeta să ne ascundă asta? Care este secretul ei pentru a-și ascunde rădăcinile părului alb? Oricât de surprinzător ar părea, acesta ar fi un spray de păr.

Spray corector de rădăcini: secretul Evei Longoriei pentru a-și acoperi părul alb

„Am păr alb pe cap de la 18 ani!”, a explicat Eva Longoria revistei americane US Weekly în 2017. Dacă vedeta americană militează acum pentru libertatea femeilor de a-și purta părul alb în mod natural, ea preferă să-l acopere și să-și poarte legendarul păr castaniu încă de când era foarte mică. „Merg la salon o dată la două săptămâni să-mi colorez părul, dar când nu am timp, am o soluție de urgență”, explică ea. Această soluție de urgență, pe care ea o descrie drept un adevărat „geniu al părului”, costă 10 euro (circa 50 lei). 

Acesta este spray-ul corector instant Magic Retouch de la marca L’Oréal. Acest produs își propune să camufleze temporar părul alb până la următoarea colorare în doar câteva secunde. Vine în zece nuanțe, este ușor de aplicat și se potrivește perfect cu culoarea ta pentru un rezultat natural, fără întreruperi. „Când femeile nu au timp să meargă la salon, este o alternativă grozavă. L-am folosit pe toată perioada izolării cu pandemia de Covid-19 pentru că nu am putut merge la salon și am fost încântată”, spune actrița.

Când te hotărăști să-ți acoperi părul alb, ideal este să mergi la coafor aproximativ o dată la trei-patru săptămâni pentru o nouă culoare. Cu toate acestea, culorile tind să deterioreze fibra părului și sunt din ce în ce mai scumpe. Este mai bine să folosiți sfaturi și trucuri pentru a le camufla în timp ce așteptați următoarea vizită la coafor. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.