Eugenia Șerban, schimbare radicală de look după ce a învins cancerul

0
Eugenia Șerban

Eugenia Șerban a reușit să învingă cancerul. Acum se simte bine, iar ca drept dovadă, actrița și-a dorit un look nou. A decis să își vopsească părul în albastru.

”Mi-am ales culoarea atunci când a început să crească părul. Nu știu dacă îmi place culoarea albastru, dar m-am obișnuit și momentan rămân așa. Îmi dă o stare mai bună”, a spus Eugenia Șerban, într-un interviu acordat pentru click.ro.

Mai mult decât atât, Eugenia Șerban este pusă pe fapte mari și își dorește să mai slăbească.

”Cel mai probabil, am o genă bună. Aș vrea să mai slăbesc câteva kilograme ce tocmai le-am pus pe mine, dar este greu. Nu știu cum am reușit să mă îngraș, pur și simplu se întâmplă. Aș vrea să mai slăbesc vreo patru – cinci kilograme. Nu am mâncat nimic deosebit, culmea, și nu înțeleg de ce m-am îngrășat”, a mai povestit ea.

Actrița a recunoscut că în momentul în care a descoperit că suferă de cancer ,,s-a supărat pe Dumnezeu”, însă ulterior lucrurile au revenit la normal.

Credeam atunci că viața mea se va schimba radical. Nu s-a schimbat, în momentul în care am revenit, am revenit la viața dinainte, la fel de tonică, de muncitoare. Pe mine această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice, să las lucrurile să se rezolve în ritmul lor. De asemenea, am mai învățat că trebuie să mă bucur mai mult de fiecare clipă importantă din viața mea.M-am împrietenit din nou cu Dumnezeul meu, pe care eram atunci supărată, și da, am învățat că El nu poate să-mi dea mai mult decât poate organismul meu să ducă. Și atunci stresul trebuie îndepărtat cât putem noi de mult”, a spus Eugenia Șerban la o emisiune TV.

Eugenia Șerban, în vârstă de 52 de ani, a vorbit recent și despre intervențiile la are a recurs de-a lungul timpului și despre metoda care o ajută să arate atât de bine la vârsta ei.

„Puțin botox, tratamente de hidratare. Nu le-am făcut aici, probabil o să le încerc și aici. Și mi-am făcut o blefaroplastie acum foarte mulți ani. Cremă, demachiat, cred că sunt lucrurile pe care ar trebui să le facă orice femeie, nu sunt trucuri. Să uităm să ne demachiem sau să ne dăm cu cremă pe față?
Nu cred! Ăsta ar trebui să fie un ritual. Nu avem cum să uităm. Dacă uităm asta, cred că uităm că suntem femei și că trebuie să arătăm bine”,
 a declarat Eugenia Șerban pentru Ego.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.