Boala incurabilă de care suferă Andreea Bălan: „Nu mai sunt la fel”

0
Andreea Bălan

Andreea Bălan nu a vorbit niciodată atât de punctual despre problemele de sănătate pe care le are, însă, recent, și-a deschis sufletul în fața fanilor și a recunoscut unul dintre cele mai dure aspecte din viața ei.

Artista nu mai poate avea copii, iar asta nu pentru că nu își mai dorește, ci pentru că, medical vorbind, acest lucru nu mai este posibil.

După ce a născut-o pe Clara, vedeta a suferit o embolie amniotică. Cu alte cuvinte, lichidul amniotic din uter a ajuns în sânge. Acea perioadă a marcat-o pe viaţă.

Până acum, Andreea Bălan nu a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul. Vedeta s-a rezumat doar la concluzia care o va urmări toată viața. Și anume, aceea că nu va mai putea fi mămică.

„Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, a spus Andreea Bălan.

Ziua de 4 martie 2019 trebuia să fie una specială pentru cântăreaţa Andreea Bălan, care abia aştepta venirea pe lume a celei de a doua fetiţe. Însă au apărut probleme după anestezie, iar artista a făcut un stop cardio-respirator. Solista a fost resuscitată şi a rămas în spital, în atenţia medicilor.

Andreea Bălan a explicat la scurt după naștere că problemele din timpul nașterii nu au avut drept cauză inima, ci lichidul amniotic. „Nu se întâmplă doar la cezariană. Se poate întâmpla și când naște natural și acel lichid ajunge în fluxul sanguin (…) Un minut a durat resuscitarea. După ce m-au cusut, m-au redeschis pentru că am început să sângerez și au început să curețe tot ce era acolo. Am făcut două RMN-uri, tot felul de analize și în continuare fac. Cele mai importante sunt aceste RMN-uri să vadă dacă am ceva la creier. Au ieșit bine”, a spus la momentul respectiv Andreea Bălan.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.