Este oficial! Loredana Groza a divorțat de soțul ei. Adevăratul motiv din spatele separării

0

Loredana Groza s-a despărțit de Andrei Boncea, cu care era căsătorită din 1998. Separarea a fost confirmată de Vasile Groza, tatăl artistei.

Cântăreața a păstrat tăcerea, la fel și soțul ei. Până acum, când tatăl vedetei, Vasile Groza, a făcut lumină în acest caz și a confirmat că fiica lui a divorțat după mai bine de două decenii de căsnicie.

Vasile Groza a dezvăluit că nu îl interesează despre ginerele său, iar nici pe Loredana Groza nu o interesează unde stă acesta acum. Totuși, cei doi păstrează o relație normală, după spusele lui Vasile Groza. Aceștia au împreună o fiică, pe Elena Boncea.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus acesta pentru Cancan.

În prezent, Loredana Groza și Elena Boncea, fiica ei în vârstă de 24 de ani, se află de aproximativ o lună de zile într-o vacanță în India.

Vasile Groza a mai făcut declarații despre un alt subiect controversat care o privește pe fiica lui. Este vorba despre operațiile estetice.

El spune că fiica lui nu are nicio operație estetică și sunt mulți invidioși care declară neadevăruri despre fiica lui. Iată ce a spus acesta, pentru sursa citată:

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea.

A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat.

Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a spus Vasile Groza.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.