Emily Burghelea a dat cărțile pe față. Ce crede vedeta despre fosta ei colegă, Mirela Vaida

0
Emily Burghelea

Emily Burghea a spus mereu lucrurilor pe nume, dar acest lucru a deranjat multă lume. Recent, vedeta a fost provocată să o descrie pe fosta ei colegă, Mirela Vaida.

Din păcate, ea nu prea a avut cuvinte de laudă la adresa prezentatoarei tv. În plină pandemie, Emily a bătut palma cu cei de la Antena 1 și a ocupat postul de asistentă TV. Blondina a fost colega Mirelei Vaida la „Acces Direct”. În acea perioadă, pe TV erau prezenți non-stop Vulpița și Viorel. Emisiunea bifa cifre enorme de audiență și totul părea că merge ca pe roate.

Emily Burghelea și Mirela Vaida nu se mai înțeleg deloc

Din păcate, nu același lucru s-a putut spune și despre relația dintre Emily Burghelea și Mirela Vaida. Cele două au ajuns să nu se mai înțeleagă deloc, iar cea care a răbufnit a fost Emily. Fosta asistentă TV nu a fost deloc de acord cu comportamentul Mirelei față de Vulpița și a prezentat adevărul în fața tuturor.

Deși a trecut mai bine de un an de la ruptura dintre ele, Emily nu are deloc cuvinte de laudă la adresa fostei sale colege. Ba mai mult, consideră că aceasta este „falsă” și „duplicitară”.

După declarațiie neașteptate făcute de Emily Burghelea, Mirela Vaida a avut o primă reacție. Aceasta nu a apărut deloc interesată de subiect și chiar a sublinitat faptul că nu o cunoaște.

„Nu știu cine e. Pentru mine nu e un subiect”, a fost reacția Mirelei Vaida, pentru FANATIK.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.