Dry January | Tendința care va face minuni pe pielea ta

0
piele

Această provocare de după vacanță de a nu bea nicio picătură de alcool pe tot parcursul lunii ianuarie ar avea efecte benefice asupra sănătății tale și rezultate spectaculoase asupra pielii tale!

Te-au săturat de șampanie, cocktailuri și vin roșu, rosé sau alb în timpul anului, mai ales în perioada sărbătorilor? Ce se întâmplă dacă ai face o detoxifiere în prima lună a anului 2022? Nu vei fi singura, a devenit chiar o tendință în întreaga lume: zero băuturi alcoolice în luna ianuarie. Și vei vedea că beneficiile te vor motiva!

Știam deja că alcoolul dăunează cel mai mult pielii, dar în realitate toate au un efect devastator asupra epidermei, greu de descompus. Într-adevăr, alcoolul acționează direct asupra vaselor de sânge și provoacă roșeață precum și un dezechilibru al tensiunii arteriale. Dilatarea vaselor poate duce chiar la apariția venelor varicoase și la umflarea feței și a corpului.

Consumul de băuturi alcoolice provoacă deshidratare generală: de aici această dorință nebună de a bea doi litri de apă când te trezești! Dar brusc, pielea suferă foarte mult: buze uscate, ten tern, linii fine mai vizibile… Și, în sfârșit, lovitura de grație: alcoolul oprește producția naturală de colagen și elasticitatea pielii. Fața se lasă mai repede, iar procesul de îmbătrânire al epidermei este accentuat. Ca să nu mai vorbim de conținutul de zahăr dintr-un simplu pahar… Pe scurt, ești convinsă?

Dry ianuarie este, prin urmare, pe deplin parte dintr-o detoxifiere completă a corpului, care va face o mulțime de bine sănătății și frumuseții tale. Rezultatele le vei vedea foarte repede: după o lună de oprire a alcoolului, vei observa diferența pe pielea ta. Va fi mai limpede, mai strălucitoare și mai plină!

sursa

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.