Dorian Popa și-a luat mașina de lux la care visa. Cât a costat

0
dorian popa

Dorian Popa și-a făcut un cadou la care visa dintotdeauna, chiar de Ziua copilului! După o perioadă lungă în care a întors decizia pe toate părțile, cântărețul a dat avansul pentru un bolid de lux.

Vlogger-ul de 33 de ani și-a făcut singur cadoul de 1 Iunie și nu s-a uitat deloc la bani. Din păcate, mașina va ajunge abia peste șapte luni.

Supermașina, un Lamborghini Huracan cabrio, are peste 600 cai-putere și costă 290.000 de euro. Numai pentru avans, Dorian Popa s-a văzut nevoit să scoată din buzunar 20.000 de euro.

Lamborghini

„Azi dăm avansul Lamborghini-ului. A venit Poliţia cu Porsche. Încă nu îmi vine să cred! Nu trebuie să modific nicio limită pentru a putea achita cei 20.000 de euro.

Ştiam că nu o să regret această alegere. Mulţi mi-au zis: domnule, dar aştepţi şapte luni, dar pentru câţiva kilometri poţi să ţi-o iei acum. E un întreg proces, o chestie frumoasă prin care cred că de la 150.000 de euro în sus ar trebui să treci. Că dacă nu treci, care mai e fun-ul (distracţia).

Ia uite cum o să fac eu în Domneşti! În Domneşti, cu căruţa asta o să mă vezi pe mine! Cine credea?! Încă nu-mi vine să cred. Doamne, îți mulțumim. Nu m-am urcat niciodată într-una din asta cabrio. Toţi mi-au spus. Cum o să încapi? Încap foarte şmecher! Sunt ditamai ursul de 1,86 şi 95 kg. Mi se pare că stau foarte bine.

Ştiţi care e cel mai greu sentiment care mă încearcă acum? Cele şapte luni sau câte ore, secunde o să mai fie până atunci? Inima mea cum o să facă faţă până atunci”, a declarat Dorian Popa, în vlogul de pe YouTube.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.