Dorian Popa se laudă cu notele de la BAC după ce a fost prins drogat la volan

0

Dorian Popa încearcă pe orice cale să-și repare imaginea, după ce a fost prins drogat la volan.

La două săptămâni de la rușinosul incident, Dorian Popa le-a arătat fanilor de pe rețelele sociale ce note a luat la BAC.

Acesta a ținut să le demonstreze internauților că are un nivel la limba engleză aproape de cel al unui nativ. Toate aste după ce, pe data de 27 octombrie, influencerul a fos prins la volan, pe raza localității Domnești, de către un echipaj de la Brigada Rutieră, sub influența substanțelor interzise.

Dorian Popa a fost elev al Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Constanța și a finalizat liceul în anul 2007. Diploma pe care a prezentat-o în imagini, cu numele său complet, Dorian Laurențiu Popa, arată următoarele:

Limba și Literatura Română – Oral: 10;
Limba și Literatura Română – Scris: 9,60;
Limba engleză – Oral: 10;
Matematică: 9,40;
Biologie: 10;
Educație Fizică: 10.

Media generală a examenului de Bacalaureat este 9,83. Cântărețul a obținut un certificat de engleză avansată, gradul B, nivelul C1 l aUniversity of Cambridge Esol Examinations, în iunie 2006.

„Cițiți și plângeți (trad. emg.)… (…) Dumnezeu îmi scoate în față dosarul meu cu studii, moment în care nu pot decât să le mulțumesc, în primul rând, lui mamișor și, în al doilea rând, lui Doamne-Doamne pentru că au avut grijă să am un fundament, bă băiatule. Încă o vată, vă reamintesc: tot ce faceți în prima parte a vieții, faceți pentru voi. Ce faceți în toată viața, faceți pentru voi, dar, în principal, nu uitați, fraților, să vă ocupați de mințișoarele voastre”, a spus cântărețul pe Instagram.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.