Cine vor fi nașii Oanei Moșneagu și ai lui Vlad Gherman

0

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt în toiul pregătirilor pentru nunta care va avea loc pe 2 iunie 2024, eveniment vor participa circa 150 de persoane.

Invitată recent la o emisiune de televiziune, Oana Moșneagu a spus cine le vor fi nași. Nașa este o persoană extrem de specială pentru actriță având în vedere că este vorba despre Anca Sigartău, cea care i-a fost mamă în serialul Adela.

Oana Moșneagu a jucat rolul Andreei în seriaul Adela, iar Anca Sigartău i-a dat viață personajului Nuți.

„Nașii noștri vor fi Anca Sigartău și Dragoș, soțul ei. Sunt cei mai buni nași. Îi iubim foarte mult. Nu avem nevoie de mai multe perechi de nași”, a spus Oana Moșneagu.

Vlad Gherman a precizat că pregăturile de nuntă sunt mai complicate decât se aștepta să fie. Invitațiile, verighetele, rochia, mărturiile, sunt detalii la care cei doi n-au ajuns încă. otuși, au stabilit deja cine le va cânta la eveniment.

„Am găsit, din fericire, o trupă. Ne doream niște oameni care să ne ridice invitații de la masă. Adi Cristescu și Luna Band”, a spus Oana Moșneagu.

Actrița nu a decis încă dacă va avea 10 domnișoare de onoare, sau 3. Un lucru e cert: sora ei din serialul Adela, Mara Oprea, va fi domnișoară de onoare.

„Am multe prietene. O să fie 10 domnișoare de onoare dacă o să conving prietenele blonde să poarte aceeași culoare cu cele brunete. Sau vor fi 3: Mara Oprea și nepoțelele lui Vlad care sunt micuțe și super drăguțe cu floricele”, a spus Oana Moșneagu la Antena Stars.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.