Dieta cu pepene roșu pe care Ioana Ginghină o ține în fiecare vară

0
Ioana Ginghină

Ioana Ginghină este adepta unui stil de viață sănătos, bazat pe sport și alimente care o ajută să-și mențină silueta impecabilă și să aibă energie.

În plus, de câțiva ani, în fiecare vară, actrița apelează la cura cu pepene verde.

„Iar sunt la dieta cu pepene! Timp de zece zile încerc să mănânc doar pepene roșu. Mănânc pepene cât pot, nu mă abțin. Ieri, de exemplu, am mâncat o felie dimineața, apoi am plecat de acasă și n-am mai mâncat nimic, că nu poți pleca în oraș cu pepenele după tine, în geantă, și apoi seara am mai mâncat o felie. Ah, și înainte de culcare am mai mâncat o felie”, a mărturisit Ioana Ginghină în mediul online.

Actrița a mai spus că ține această cură timp de zece zile.

„De regulă, țin cura asta cu pepene roșu timp de 10 zile, dar acum n-o să pot. De multe ori am ținut dieta cu lichide și eram foarte energică. Mă trezeam la ora șase și totul era în regulă. Efectiv îți strălucesc ochii, îți strălucește pielea”, a mai dezvăluit ea.

În vârstă de 44 de ani, actrița are o greutate 55-56 de kilograme și înălțimea de 1,65 m. De-a lungul vremii, aceasta a mărturisit că are grijă să nu facă excese alimentare, să nu mănânce după ora 18:00, să nu ronțăie nimic între mese și să nu aibă dulciuri în casă. În schimb, face zilnic sport.

„Da, acum sunt la 55-56 de kilograme și înălțime 1,65. Eu nu sunt cu kilogramele, e vorba de cum arăți, pentru că să știi că acum 10 ani aveam mai puține kilograme. Dar dacă aș mai slăbi acum nu știu dacă ar mai arăta bine. Am o vârstă, pielea are altă textură, eu anul ăsta fac 45 de ani, adică pielea arată altfel”, a mai spus Ioana Ginghină.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.