Alex Delea, dezvăluiri neașteptate despre Lavinia Pîrva: „Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă”

0
alex delea

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, a făcut o serie de declarații neașteptate despre Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr.

Invitat în cadrul emisiunii “La Măruță”, sportivul a recunoscut că o place pe brunetă și a fost chiar îndrăgostit de ea.

Alex Delea, îndrăgostit de Lavinia Pîrva

Chiar dacă a fost uneori criticată că ar fi apelat la diferite intervenții estetice pentru a arăta bine, Alex Delea nu este deranjat de zvonurile răutăcioșilor și o consideră una dintre cele mai frumoase artiste din showbiz-ul autohton.

„E brunetă, cu forme. Are o voce caldă. Lavinia Pîrva este o femeie superbă. Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă. Eu aș vrea să am o soție și să fie toată lumea îndrăgostită de ea. Când apărea, ziceam că e o superbitate de femeie. Niciodată nu i-am scris”, a dezvăluit Alex Delea în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Câștigătorul Survivor România 2022 a vorbit și despre relația pe care o are cu Elena Chiriac, fosta lui colegă din show.

„Cu Elena am rămas în relații foarte bune: vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie și poate vorbi! Eu așa cum m-ați văzut în fața ecranelor eram tot timpul. De-a lungul întregii perioade m-am simțit acasă și m-am înțeles bine cu toată lumea. Îmi place să cred că așa au simțit și ei față de mine”, a spus Alex Delea.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.