Deea Maxer l-a înlocuit deja pe fostul soț? Cu cine s-a afișat artista după divorț

0

Deea Maxer a postat o imagine de la o întâlnire cu un alt bărbat. Fanii au crezut că este noul ei partener și cel care a făcut-o să-l uite pe Dinu Maxer.

Se pare că adevărul este cu totul altul.

Deea le-a arătat fanilor din mediul online că a ieșit cu un bărbat pe care îl cheamă Cristian Bucă, deoarece a fost ziua lui de naștere. Vedeta a postat și următorul mesaj: „La mulți ani, dragule drag!”

Chiar dacă fanii au crezut că bruneta și-a găsit deja pe altcineva, lucrurile nu stau deloc așa. Cristian Bucă este un bun prieten de-al vedetei și este un cunoscut make-up artist din România.

Imagine

Bruneta este cea care a anunțat că decizia divorțului, printr-un mesaj scris pe rețelele sociale. Îi mulțumește soțului ei pentru acești ani în care i-a fost soț, dar și prieten, însă drumul lor împreună se oprește aici.

Deea Maxer nu a dezvăluit motivul despărțirii și a încheiat mesajul printr-o rugăminte și anume ca oamenii să fie „blânzi” și să respecte acest moment dificil din viața lor.

Deea Maxer a fost cea care a părăsit domiciliul conjugal, i-a spus soţului ei că iubirea a murit și nu mai există cale de întoarcere. Artistul nu a acceptat despărţirea şi ar fi ajuns la psiholog, dar deznodământul nu mai putea fi schimbat.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.