Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Fanii sunt șocați: „Zici că e mamaia de pe uliță”

0

Nicoleta Luciu este considerată una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din showbizul românesc, însă ultima sa apariție a atras un val uriaș de critici în mediul online.

Recent, fosta asistentă TV a participat în calitate de model la o prezentare a designerului Liza Panait, unde a îmbrăcat mai multe ținute care nu o avantajau absolut deloc.

Apariția Nicoletei Luciu a fost imediat taxată de fanii săi care au reacționat dur pe rețelele de socializare. Aceștia i-au reproșat vedetei în vârstă de 42 de ani că arată ca o babă.

„Nu, exclus!! Nu o avantajează!”, „Mie mi se pare o rochie de babă! Nu aș purta așa ceva!”, „Sincer, nu vreau să jignesc pe nimeni! La prima vedere am crezut că e Dna Irina! Culoarea părului, coafura, modelul rochiei nu o avantajează absolut deloc!”, „Refuz să cred că este ea!”, „Zici că e mamaia de pe uliță cu hainele de duminică”, „Arată jalnic! Ștergeți postarea…”, au scris fanii vedetei pe rețelele de socializare.

Imagine

De ani buni, Nicoleta Luciu a lăsat viața agitată din București pentru un trăi mult mai liniștit, la Miercurea Ciuc, acolo unde se dedică creșterii celor patru copii: Zsolt, Karol, Kim și Kevin.

Copiii au un stil de viață destul de activ, mai ales că traiul într-un oraș mic, neaglomerat, îți permite să ajungi în scurt timp în locul dorit.

„Cel mare are 13 ani și e clasa a VIII-a. Acum din vorbe și din fapte trebuie să înțeleagă. Dacă nu fac ce trebuie, le tai de unde îi doare cel mai tare, din plăcerile pe care le au. Că nu ai ce să le faci. Aici copiii cresc ca pe vremea noastră, au o copilărie asemănătoare. Fac sport, limbi străine, stau afară, merg pe biciclete. Sâmbăta, duminica îi ducem la călărie sau la cățărat”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru playtech.ro.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.