Deea Maxer dă din casă după divorțul de Dinu Maxer. Ce mesaj a transmis

0

Deea și Dinu Maxer au ales să se separe după o relație de 18 ani. Aceștia au împreună doi copii  –  Andreas (12 ani) și Maysa (4 ani).

Ei au semnat deja actele de divorț și au făcut partajul, stabilind custodie comună pentru cei doi copii.

Se pare că între cei doi existau neînțelegeri de mai mult timp, iar lucrurile s-au înrăutățit în ultima perioadă. Deea a confirmat, ulterior, despărțirea și a precizat, tot în mediul online că incompatibilitatea dintre ei a dus la divorț.

Deea și Dinu Maxer au anunțat separarea prin intermediul rețelelor de socializare.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru aceasta călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

Voi ne știți viață, că pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și tot odată ne dorim să respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia!”, au transmis ei, pe pagina sa de Instagram.

„Vreau să confirm cele spuse de Dinu. Să îi mulțumesc pentru sinceritate și transparență. Ne-am schimbat și am ajuns să devenim din compatibili, incompatibili. Incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalitate, planuri, putere de iubire și implicare.

Am fost piloți pe rând! Eu am crescut alături de Dinu, îi sunt recunoscătoare. Sunt convinsă că avem capacitatea și maturitatea de a continua cu o prietenie prin care să ne putem crește copiii cât vom putea de frumos, după acest divorț”, a explicat fosta parteneră de viață a lui Dinu Maxer.

Recent, Deea a făcut un InstaStory cu un fragment dintr-un podcast în care un speaker motivațional face câteva precizări legate de relația eșuată dintre doi parteneri.

„Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă că ești apropiat. Să trăiești în aceeași casă cu cineva nu înseamnă că ești apropiat. Singurul lucru care ajută să fii aproape de cineva este atunci când te simți în siguranță și poți să te deschizi, atunci când te simți văzut, apreciat și înțeles în momentele cele mai vulnerabile. Dacă poți să faci asta, atunci lucrurile vor merge.

Dacă nu, nu poți schimba asta într-un moment, pentru că ați fost meniți să fiți împreună”, explică speakerul în videoclipul postat de Deea Maxer.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.