Anda Adam, mesaj pentru cârcotașii care o fac grasă: „Ascultă și bagă la cap”

0

De-a lungul timpului, Anda Adam a fost ținta răutăților celor din mediul online. Unii internauți au criticat-o aspru pe artistă pentru felul în care arată. Gurile rele au spus că aceasta s-a îngrășat și că, în marea majoritate a pozelor pe care le postează, folosește filtre în exces.

Pentru a demonstra contrariul, vedeta a făcut un video, special pentru cei care au pus-o la zid.

„Mă, cârcotașilor, deci, fiți atenți! Când sunt așa, un pic mai, Beyonce, nu-i bine. Când sunt prea slabă, iar nu-i bine! Dacă pun filtru, iar nu-i bine! Uite, acum, sunt la sală, nu sunt nici machiată, n-am nici filtru, am tricoul ăsta, cu mesaj pentru toate domișoarele, #poate fata și cred că sunt foarte ok. Și ce crezi? Au dispărut și ridurile și kilogramele! Și e făcută filmarea acum, duminică, la ora 19 seara. Vă pup și vine piesa aia cu Tzancă și lăsați comentariile că toți ascultați manele. Și oricum piesa noastră nu e manea, ca idee, este un trap, dar o să vă placă tare și o să o auziți în club”, a fost mesajul transmis de Anda Adam în prima filmare de duminică seara de la sală.

Mai apoi, în cel de-al doilea video, artista le-a arătat tuturor cum își lucrează fesierii și ce exerciții face la sala de fitness. Totul s-a întâmplat chiar sub strica supraveghere a soțului spu, Joseph.

„Și astăzi lucrez fesieri și fac și o serie cu voi, aici, ca să vedeți că, dacă e duminică, trebuie să te menții  în formă. O savarină nu am voie și eu să mănânc, că iau 2 kilograme și mă ceartă lumea asta! Tu mă placi așa și cu două kilograme în plus, nu? Soțul a zis că mă place, deci e ce trebuie!”, a completat Anda Adam, în timp ce soțul ei, omul de afaceri, Joseph Mohaci, i-a ridicat bluza de trening legată  în jurul mijlocului și i-a „inspectat” fesierii, fiind mulțumit de formele soției sale.

Colaborare neașteptată între Anda Adam și Tzancă Uraganu

Anda Adam a dezvăluit detalii despre cel mai important proiect muzical, în colaborare cu Tzancă Uraganu.

„Lansăm o super piesă alături de Tzancă și o să facă furori. Sper că o să fie numărul 1 în trending pe YouTube. Urmează să filmăm videoclipul, piesa este gata și noi suntem foarte încântați de ce a ieșit. O să fie o piesă care o să rupă cluburile”, a explicat Anda Adam.

Cei doi au filmat și un videoclip la piesă, iar imagini din timpul filmărilor au fost postate deja de artistă pe contul de Instagram.

„Nu este o manea, este o piesă dance, dar într-un fit neașteptat. Sper ca fanii mei și fanii lui să fie bucuroși că am reușit să facem un proiect foarte frumos împreună. Urmează să facem filmările și o super lansare mai trebuie să decidem unde, tocmai ca să poată veni lumea care dorește să ne audă împreună și să facă și poze la final”, a povestit Anda Adam

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.