De ce nu mai este Ozana Barbancea profesor de canto la „Te cunosc de undeva”

0
Ozana Barbancea

Ozana Barabancea a jurizat concurenţii show-ului “Te cunosc de undeva” încă de la debutul emisiunii, cu o mică pauză în sezonul cinci, când a fost înlocuită cu Monica Anghel.

Dar dacă la începuturi mai avea un rol pe lângă cel de jurat, cel de profesor de canto pentru concurenţi, în ultimul sezon producătorii au decis să-i ia acest rol şi să i-l dea Crinei Mardare.

Artista nu este, însă, supărată că nu mai are şansa să pregătească tinerii concurenţi, deşi recunoaşte că simte lipsa îndatoririlor pe care le avea ca profesor de canto.

„De 10 ani și aproximativ 18 sezoane sunt jurată la emisiunea transformărilor de la Antena 1 și ma simt bine în echipa emisiunii „Te cunosc de undeva”. Noul sezon al emisiunii este foarte dinamic, plin de surprize, sunt doar jurat, nu mai sunt profesoară de canto, a fost decizia producătorilor. Îmi e dor de rolul meu, să explic, să predau, mă simțeam bine. Mă regăseam în acel rol, mă autovalidam.

Sunt reguli noi, formatul un pic diferit, e mai mult suspans, îmi lipsește că nu mai vorbește Ruli, poate se va reveni la asta. Mă bucur când mă așez pe scaun, îmi place ce văd, ce aud, este o provocare cu multe travestiuri, sunt piese grele, unele greu de interpretat, unele mai puțin grele.

Pot să spun că „Te cunosc de undeva” este o școală pentru concurenți, pentru tinerii care vor să se lanseze și vor să lanseze ceva nou, și o revalidare a celor cu o carieră deja consacrată”, a declarat Ozana Barabancea pentru Click.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.