Brad Pitt își lansează primul brand de îmbrăcăminte

0
brad pitt

Pentru începutul anului școlar, Brad Pitt și prietena sa Sat Hari lansează God’s True Cashmere, o serie de piese etice, 100% cașmir.

Un vindecător holistic, un actor de la Hollywood și cașmir: aceasta este rețeta pentru God’s True Cashmere, brandul lansat de Brad Pitt și unul dintre prietenii săi apropiați, Sat Hari.

„Ideea a venit într-un vis de moliciune” spune site-ul brandului unisex. Actorul, în stilul adesea asociat cu cel al însoțitorilor săi , de la Jennifer Aniston, la Angelina Jolie și Gwyneth Paltrow, a arătat recent că își emancipează look-ul pe covoarele roșii. Și cariera lui are de suferit. Dovadă cu ultimul său proiect: lansarea propriei linii de îmbrăcăminte 100% cașmir. O aventură duo, lansată mână în mână cu Sat Hari, creatorul brandului de bijuterii AMRIT.

Lâna provine din ferme etice, potrivit duo-ului de designeri. În prima lor colecție, găsim cămăși colorate, uni sau cu modele tartan, pantaloni cu curea sau cu șnur. Înălțimea stilului boem, unele piese sunt împodobite cu pietre precum labradorit sau lapis lazuli. Toate produsele sunt realizate în Italia. Ca parte a unei abordări raționale, marca își comercializează colecția doar în ediții limitate pentru a evita producția de masă.

1.600 euro. Atât de costă să fii îmbrăcat de Brad Pitt.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.