Daxxify: ce trebuie să știi despre noua alternativă la Botox

0
Daxxify

Tratamentul antirid poate dura de două ori mai mult decât injectabilele similare. Iată ce spun dermatologii despre asta.

Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) a aprobat Daxxify , un nou medicament injectat pentru netezirea ridurilor faciale la adulți, pe care dermatologii îl consideră primul concurent major al Botoxului care a apărut în ultimii ani.

Daxxify face parte dintr-o familie de medicamente cunoscute sub numele de neuromodulatoare, care include medicamentele Botox , Dysport, Xeomin și Jeuveau . Efectele acestor neuromodulatoare consacrate durează de obicei aproximativ trei luni, conform Societății Americane de Chirurgie Dermatologică (ASDS).

Ceea ce este diferit la Daxxiify este că poate ține ridurile la distanță și mai mult timp. În studiile clinice transmise FDA pentru aprobare, 80% dintre persoanele care au folosit Daxxify nu au avut riduri faciale minime vizibile după patru luni, iar aproximativ jumătate dintre participanți au avut încă puține dovezi de riduri la șase luni.

„Daxxify va schimba cu siguranță piața de neuromodulatoare datorită longevității sale crescute”, spune Joshua Zeichner, MD , profesor asociat și director de cercetare cosmetică și clinică în departamentul de dermatologie de la Spitalul Mount Sinai din New York.

Daxxify funcționează ca Botoxul, dar este diferit de Botox în alte moduri

Neuromodulatoarele , o familie de medicamente care include Daxxify și Botox, îngheață în esență ridurile prin injectarea unei cantități minuscule de toxină botulină în mușchiul subiacent, determinând țesutul să se relaxeze și să creeze un aspect mai fin pentru pielea de deasupra, potrivit ASDS. Efectul dispare în timp și mulți oameni primesc mai multe injecții în fiecare an pentru a menține aspectul pielii fără riduri.

Un lucru care diferențiază Daxxify de Botox și de alți neuromodulatori este durata eficacității sale, spun dermatologii. „În timp ce majoritatea celorlalte produse sunt raportate că durează undeva în intervalul de la trei până la cinci luni, majoritatea pacienților obțin doar un efect de aproximativ trei luni”, spune dr. Zeichner. „Se raportează că rezultatele cu Daxxify vor dura aproximativ șase luni, ceea ce înseamnă, în cele din urmă, mai puține călătorii la cabinet și pacienți mai fericiți.”

În plus, Botox și alți neuromodulatori sunt fabricați din ceea ce este cunoscut sub numele de albumină serică umană. Daxxify nu conține niciun produs uman sau animal și, în schimb, este făcut din peptide sau aminoacizi.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.