Daniela Crudu a născut. Imagini din sala de nașteri – FOTO

0

Daniela Crudu a devenit mamă la 33 de ani. Fosta asistentă de televiziune și-a anunțat, marți, 2 mai, fanii, pe contul său de socializare, că a născut un copil perfect sănătos.

Vedeta a adus pe lume o fetiță căreia îi va pune numele Daiana. Daniela a postat mai multe poze pe pagina sa de Instagram și de Facebook, mai exact o imagine de pe patul de spital, unde era foarte fericită, dar și una din sala de operație.

Se pare că fetița ei a venit pe lume de 1 Mai, dar abia acum a decis Daniela să facă acest lucru public, după ce și-a mai revenit puțin în urma nașterii.

Alături de pozele postate este scrisă data 1.05.2023, dată care arată momentul în care a fost făcută fotografia. 

Vedeta a avut o sarcină destul de ușoară, dar a decis să se retraga din spațiul public pentru a avea grijă de ea și de micuță.

În urmă cu câteva săptămâni, Daniela Crudu mărturisea în spațiul public că se bucură enorm de această perioadă de liniște prin care trece.

„Mă simt bine, totul decurge foarte bine, totul e foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea.Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea, sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept.

Mai am și momente în care obosesc, dar oricum îmi fac de lucru, am treabă și nu stau să mă gândesc la partea asta, să iau în seamă”, declara Daniela Crudu.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.