Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, în pragul divorțului

0
Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. Se înțeleg foarte bine și sunt foarte activi pe rețelele sociale, astfel că fanii știu în permanență ce se mai întâmplă în viața lor.

Dani Oțil a povestit o întâmplare pe neașteptată în care partenera lui, Gabriela Prisăcariu, i-a cerut divorțul.

„Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai? Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată. Iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (…). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.”, a spus Dani Oțil, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Atât el, cât și Gabriela, au program destul de încărcat și nu mai au prea mult timp pe care să-l petreacă împreună. Totuși, în weekendul trecut, au găsit câteva ore libere și s-au pus la un serial. La scurt timp, totul a luat o întorsătură neașteptată.

Din glumă în glumă, Dani a dezvăluit că vrea și el să aibă o amantă în viața asta, mai ales că este la modă în zilele noastre.

Mai mult decât atât, a şi dicutat cu soţia lui şi spre uimirea tuturor, Gabriela Prisăcariu este de acord, însă nu oricum, ci cu o serie de condiţii.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.