Delia, martoră la tragedia din Alpi! Ce a observat când s-a uitat pe filmare – VIDEO

0
Delia

Delia Matache se află în vacanță în stațiunea în care ghețarul din Dolomiți s-a prăbușit. În urma avalanșei, cel puțin 14 persoane au fost rănite. De asemenea, există 7 morți și numeroase persoane, printre care români, sunt date dispărute.

Artista a dezvăluit că și ea și soțul ei, Răzvan Munteanu, aveau de gând să meargă pe traseul respectiv, unde s-a prăbușit ghețarul, însă au luat o decizie de ultim moment de a schimba ruta!

Cântăreața a spus că a filmat ghețarul uriaș și nu și-a dat seama că acolo are loc o avalanșă.

„A fost o alegere de traseu, ieri, spontană. Am zis să nu mergem pe acest ghețar. Mie mi-ar fi plăcut să merg acolo, fiind unul dintre cele mai înalte puncte din zona Dolomit și singurul ghețar din zona asta.

Mi-ar fi plăcut să merg pe traseul ăsta, dar am ales un traseu la fel de spectaculos, fără ghețar, pe versantul opus. Ieri, în momentul în care am început traseul, căzuse parte din ghețar. Îl pozam și nu știam că a căzut.

Fotografiam toată zona, ne bucuram de priveliști, nimeni nu știa că s-a întâmplat tragedia asta, pentru că nefiind de-ai locului nu cunoaștem foarte bine și nu ne-am dat seama că e ceva în neregulă cu forma de relief în sine.”, a declarat Delia.

Aceasta a mărturisit că a realizat gravitatea tragediei abia după ce a ajuns la hotel și a văzut fotografiile și filmările pe care le-a făcut în acea zonă.

Vedeta și-a dat seama după ce a citit știrile despre tragedie, mărturisind că nu știa cum trebuie să arate natural ghețarul în cauză. Cea din urmă a comparat mai multe poze și a sesizat că lucrurile nu sunt în regulă. Fanii acesteia s-au îngrijorat după ce au văzut că ea se află în acel loc. Din fericire, este bine.

„Eu am observat în momentul în care am ajuns la hotel, uitându-mă în fotografiile pe care le-am făcut cu zona respectivă, observând, că, da, e ceva în neregulă ca formă de relief cu acel gheţar, dar nu ştiam cum trebuia să arate natural el.

Mi-am dat seama după ce am văzut ştirea. Am comparat şi am zis, da, ăsta e. Da, suntem bine. Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să evite zonele de gheţari vara, pentru că e cald în ultima perioadă şi e mai cald la munte decât ar trebui şi e riscant. Gheţarul din Dolomiți e cel mai înalt punct acolo, adică e un loc destul de turistic”, a mărturisit cântăreaţa la Antena 3.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.