Dani Oțil, mesaj pentru David Popovici, dublu campion mondial la înot

0
dani otil

Dani Oțil i-a transmis un mesaj public lui David Popovici, tânărul de 17 ani care a reușit o performanță istorică la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta.

Adolescentul a câștigat două medalii de aur la probele de 200 și 100 de metri liber, devenind cel mai tânăr înotător din istoria României care face acest lucru.

„Scuze, David Popovici. În numele meu, al colegilor de media care și-au adus aminte abia acum că avem și sportul intitulat înot în România. Te vor peria două săptămâni. Apoi, dacă ratezi o finală sau te accidentezi, te vor tăvăli. Dar tu ești băiat deștept. Te-am auzit la primul live de la «Neatza» acum un an. Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbaliștii majori cu care umplem grupajele de știri”, a scris Dani Oțil pe pagina sa de Instagram.

„Ne cerem scuze pentru felul în care arată bazinele din România. Tu să nu ne bagi în seamă. Semnează cu sponsori, câștigă bani, apari în reclame. Nu ne datorezi nimic. Ne poți ajuta într-un singur fel. Între copiii noștri mai sunt câțiva ca tine, dar pe care îi vom îneca de mici. Tu ești superman. Nu pentru că ai bătut recorduri. Pentru că ai bătut sistemul. Noi suntem 20 de milioane. Lucrăm de 30 de ani la un sistem care să te încurce. Să te bată. Ne-ai bătut. Scuze, David Popovici”, a încheiat prezentatorul TV.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.