Dana Nălbaru, fotografia datorită căreia a fost comparată cu Michelle Pfeiffer

0
Dana Nalbaru

Are 45 de ani, dar spre deosebire de alte vedete, Dana Nălbaru nu are intervenții estetice. Artista a postat în urmă cu câteva zile o imagine care a stârnit un val de reacții în mediul online. Este vorba despre un selfie făcut la primele ore ale dimineții.

În fotografie, soția lui Dragoș Bucur apare complet nemachiată.Mulți dintre internauți au felicitat-o pentru frumusețea ei, însă au existat și unele guri rele. „Vine primăvara, mai frumoasă anul acesta. Pentru mine, cel puțin”, a scris Dana Nălbaru în dreptul imaginii. I-a mai crescut părul, acest nou look potrivindu-i-se, după ce ne obișnuise ceva vreme cu frezele mai scurte.

Se pare că părul vedetei i-a nemulțumit pe unii internauți, deoarece în poză părea nepieptănat, din punctul lor de vedere. Bineînțeles că artista a ignorat complet impertinențele și a publicat chiar o nouă imagine, pe același stil, pentru a le închide gura cârcotașilor.

Dana Nălbaru a decis însă să se retragă din lumea muzicii și din showbiz. A ales astfel să se concentreze exclusiv asupra familiei sale. Soția lui Dragoș Bucur e o apariție rară în public, astfel că fanii se bucură de fiecare dată când ea postează pe rețelele sociale.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.