Dan Negru, motivul real pentru care nu se afișează niciodată în public cu soția și copiii

0
Dan Negru

Dan Negru și soția lui, Codruța, sunt căsătoriți de aproape 16 ani, dar sunt extrem de discreți când vine vorba despre viața lor personală.

Prezentatorul de televiziune își protejează soția și pe copii și îi ține cât mai departe de atenția publică. Chiar el a mărturisit că preferă să-și țină toată familia departe de emisiuni și ședințe foto fiindcă nu își dorește să-i expună.

„Îi țin departe de televiziune. Nu vin la platoul de filmare, nu-i duc prin emisiuni, nu facem ședințe foto. Am ales felul ăsta de viață și e mai liniștit și corect așa”, a dezvăluit Dan Negru recent.

Dan Negru se prezintă destul de rar și la evenimente mondene. Preferă să se bucure de viața personală în intimitatea sa și să stea departe de ochii curioșilor.

„Nevastă-mea nu are treabă cu lumea asta. E stomatolog, ce să facă ea? De ce să apară? Ce să facă la televizor? Să meargă la emisiuni să arate cum se scoate dintele? Trebuie să îți cunoști limita. Treaba mea este asta să apar pe la televizor, să fac emisiuni. Dar ea nu este în lumea asta. Uneori e bine și așa.

Am văzut foarte mulți oameni în showbiz care spun: „Mă deranjează paparazzi”. Paparazzi, pe dracu. Poți să vorbești de paparazzi într-o tara precum America, în care Brad Pitt are o vilă înconjurată de sute de metri pătrați, doar curtea. Îți trebuie ditamai tunul să îl prinzi în chiloți sau budigăi. Dar aici, suntem la benzinărie, ce să faci? Nu e țara aia în care să fie noțiunea de showbiz grandios”, a mai transmis Dan Negru.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.